Logo Maretak
nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Uitgeverij Maretak is in 1998 gestart door Luc Noorlander. Na 25 jaar ervaring bij verschillende uitgevers was de tijd rijp voor het verwezenlijken van een droom. Met zijn bevlogenheid voor het lezen heeft hij de lijnen uitgezet voor het ontwikkelen van een kwaliteitsfonds leesboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
Nu - ruim 20 jaar later - bestaat het fonds uit meer dan 250 mooie, op maat geschreven en geïllustreerde boeken. Hulde daarvoor aan de lange rij auteurs en illustratoren!
Zonder hun toewijding en talent was de ontwikkeling van Maretak niet mogelijk geweest.
De missie van Maretak is helder: kinderen liefde voor lezen meegeven.
Veel lezen bevordert de leesvaardigheid, en dat is van superieur belang voor de schoolloopbaan en - natuurlijk - voor het leven!
 
Maar er is veel meer. Lezen verruimt de geest. Lezen is voeding voor de verbeelding. Je reist in een flits naar verre oorden, je droomt weg op een vliegend tapijt. Waar maak je meer vrienden dan in een boek? Waar kun je zomaar de held zijn die de situatie redt? Lezen vergroot je wereld en vermeerdert je kennis en ideeën.
Daarom blijft het ook voor de komende jaren een uitdaging om samen met onze auteurs en illustratoren, mooie, smaakvolle, spannende, verrassende, ontroerende, fantasierijke, grappige, tot nadenken aanzettende boeken te maken.
En als de vakmensen in drukkerij en binderij een nieuw boek in het magazijn van Maretak afleveren, laten wij u dat op deze site weten!
Veel leesplezier met de mooie boeken van Maretak.

Luc Noorlander
Uitgever
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies