Logo Maretak
nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Vragen?
Uitgeverij Maretak is een klein bedrijf. U kunt het contactformulier invullen, mailen, bellen. Ik – Luc Noorlander - zal zoveel mogelijk persoonlijk uw vragen beantwoorden.
U bereikt ons als volgt:
-via het contactformulier
-via e-mail: info@maretak.nl
-per telefoon: 06 53 33 28 47
-per post: Uitgeverij Maretak, Stobbenven 19, 9302 EN Roden
 
Verzenden  aan een ander adres?
Geen probleem. Bij de bestelprocedure kunt u het afleveradres aangeven van degene die het boek moet ontvangen. Wilt u verschillende boeken aan verschillende adressen laten sturen? Even een mailtje en wij lossen het op.
 
Verzendkosten
-Vanaf  € 50,-- aan één adres geen verzendkosten.
-Tot € 50,-- berekenen we een vast bedrag van € 2,95.
-Leveringen in het buitenland (voor België zie hieronder) worden belast met de te maken verzendkosten. Wij nemen contact met u op (als u een e-mailadres achterlaat).
 
België
Wij leveren ook aan klanten in België. Bij een order onder € 50,-- berekenen wij de volledige verzendkosten; bij een order tot 100,-- berekenen wij 50% van de verzendkosten en boven € 100,-- zijn de verzendkosten voor rekening van Maretak.
 
Betalen
Als u als particuliere klant bestelt via de webwinkel, betaalt u met i-Deal of per overboeking naar onze bankrekening (ABN AMRO: IBAN: NL89 ABNA 0513 8412 29).
Bij afhalen kunt u contant betalen (geen pinautomaat aanwezig).
 
Retourrecht / afkoelingsperiode
Als het bestelde boek niet aan uw wensen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen. Het boek dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van retourzending komen voor uw rekening.
Wij betalen het bedrag – exclusief de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten – omgaand terug op uw rekeningnummer.
 
Beschadigd exemplaar / misdruk
Als u een bij Maretak gekocht boek beschadigd hebt ontvangen of als het om een druk- of bindfout gaat, ruilen wij het direct om. Neemt u eerst contact met ons op over de te nemen stappen.
 
Klachten
Door onze kleinschalige benadering lossen wij problemen – als die zich zouden voordoen – snel op. Een klacht over uw bestelling maakt u binnen 15 werkdagen aan ons kenbaar.
 
Privacy
Maretak respecteert en beschermt uw privacy. De gegevens die u ons verstrekt dienen uitsluitend om uw bestelling of uw verzoek om informatie correct te kunnen verwerken. Zie ook de pagina Privacyverklaring.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.